Onze botenSloep Nassau

Sloep Nassau is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Natuurlijk kunt u riant zitten, terwijl u de grachten aan u voorbij ziet gaan, maar er is ook genoeg ruimte om staand te borrelen. Onderweg stoppen is niet nodig, er is een volwaardig toilet aan boord. Ook aan extra stroompunten is gedacht. Mocht het weer tegenvallen, dan is de sloep in delen of volledig te overdekken. De sloep is uitermate geschikt voor een bedrijfsborrel, bruiloft, verjaardag of een samenzijn met familie en vrienden. De eerste 2 uur varen rekenen wij €175,- per uur, voor vervolguren €150,-.

42
Muziek
Overkapping
Catering
Toilet
Elektrisch

Salonboot Roos

Salonboot 'Roos' kan zowel gesloten als (vrijwel geheel) open varen. De salonboot is flexibel ingericht en kan op meerdere manieren ingezet worden. Dineren aan boord is mogelijk tot 25 personen. De banken kunnen weggeklapt worden, waardoor er een ruime borrelvloer voor maximaal 50 personen ontstaat. Op verzoek kunnen wij statafels plaatsen. Aan boord is er een bar en volwaardig toilet aanwezig. Bij slecht weer zorgt het dubbel glas en centrale verwarming voor een behaaglijke tocht. Bij mooi weer zakken de ramen weg en kan het dak grotendeels open.
De eerste 2 uur varen rekenen wij €275,- per uur, voor vervolguren €250,-.


50
Muziek
Overkapping
Catering
Toilet
Elektrisch


Salonsloep Havana

Maak kennis met de eerste overdekte luxe Salonsloep van Amsterdam. De Havana is erg ruim, er is een volwaardig toilet aan boord en er is een mogelijkheid deels open te varen. Zowel het voorstuk als achterterras kan geopend worden. Tevens beschikt de boot over 2 grote dakluiken die geheel geopend kunnen worden. Zoals u kunt zien een multifunctionele boot. De Havana is zeer geschikt voor verschillende gelegenheden zoals een bruiloft, (bedrijfs) borrel (30 pers), luxe 3-gangen diner (14 pers) of samen met vrienden en familie te BBQ-en. Voor de eerste 2 uur varen rekenen wij €175,- per uur, voor vervolguren €150,-.

45
Muziek
Overkapping
Catering
Toilet
Elektrisch