€175,-
per uur
45

Sloep Nassau

Met onze luxe sloep vaar je op een unieke wijze over het water. Sloep Nassau is van alle gemakken voorzien. Er is genoeg ruimte om comfortabel te kunnen zitten, er is een volwaardig toilet aan boord en bij regen is er de mogelijkheid om (deels) overdekt te varen. De sloep is uitermate geschikt voor een bedrijfsborrel, bruiloft, verjaardag of een samenzijn met familie en vrienden. Voor de eerste 2 uur varen rekenen wij €175,- per uur, voor vervolguren €150,-.

€275,-
per uur
50

Salonboot Roos

Onze luxe salonboot uit 1904 kan zowel gesloten als vrijwel geheel open varen. Bij mooi weer zakken de ramen weg en zorgen de twee dakluiken ervoor dat u heerlijk in de zon kunt staan. Salonboot Roos is voorzien van een bar, centrale verwarming, een volwaardig toilet en is zo ingericht dat er met 25 personen gedineerd kan worden. De flexibele inrichting zorgt ervoor dat een borrel tot 50 personen ook tot de mogelijkheden behoort. Voor de eerste 2 uur varen rekenen wij €275,- per uur, voor vervolguren €250,-.

€175,-
per uur
45

Sloep Havana

Maak kennis met de eerste overdekte luxe Salonsloep van Amsterdam. De Havana is erg ruim, er is een volwaardig toilet aan boord en er is een mogelijkheid deels open te varen. Zowel het voorstuk als achterterras kan geopend worden. Tevens beschikt de boot over 2 grote dakluiken die geheel geopend kunnen worden. Zoals u kunt zien een multifunctionele boot. De Havana is zeer geschikt voor verschillende gelegenheden zoals een bruiloft, (bedrijfs) borrel (30 pers), luxe 3-gangen diner (14 pers) of samen met vrienden en familie te BBQ-en. Voor de eerste 2 uur varen rekenen wij €175,- per uur, voor vervolguren €150,-.
Geniet op de meest bijzondere manier van Amsterdam en huur uw sloepen of salonboot bij Rederij Nassau. Onze ervaren schippers laten u de mooiste grachten van Amsterdam zien.

Onze stijlvolle en luxe boten zijn 100% elektrisch en uitstootvrij.

De service van Rederij Nassau

Ervaring

Onze jarenlange ervaring in de rondvaart en evenementenbranche dragen ertoe bij dat wij de perfecte invulling kunnen geven aan uw bedrijfsuitje, bruiloft of borrel.

Duidelijk

Rederij Nassau heeft geen verborgen kosten of kurkengeld. Wij nemen de tijd om uw tocht op onze boot vorm te geven en maken graag duidelijke afspraken.

Vrijblijvende offerte

Wij beantwoorden uw vraag over het algemeen binnen 4 uur en sturen u graag een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 telefonisch bereikbaar.


Betaalbaar

Onze tarieven zijn de scherpste tarieven voor sloepen en salonboten in Amsterdam. Alle prijzen zijn altijd excl. €0,66 vermakelijkheidsbelasting per persoon.


Overdekt varen

Met onze boten kan er volledig overdekt gevaren worden. De salonboot heeft voor in de winter een verwarming aan boord.


Toilet

Zowel de sloepen als de salonboot zijn beide voorzien van een volwaardig toilet.

Bekijk onze arrangementen

Borrelen

Gezellig borrelen op het water met vrienden of familie? Wij verzorgen een uitgebreide scheepsbar met een ruime keuze aan (non) alcoholische dranken. Heeft u speciale wensen, dan denken wij uiteraard graag mee!

Verder lezen..

Tijdens de borrel

Rederij Nassau biedt verschillende borrelarrangementen aan voor een heerlijke onbezorgde borrel op het water. Van echte Hollandse bittergarnituren tot tapas. Bekijk hier onze arrangementen.

Verder lezen..

Diner

Dineren op een van onze boten tijdens een rondvaart op de amsterdamse grachten? Geniet samen met uw gasten van een heerlijk diner, BBQ of buffet. Bekijk hier onze arrangementen.

Verder lezen..

Silent Disco

Huur onze boten nu met een Silent Disco. Tijdens een Silent Disco boat party vaar je al swingend door de mooie grachten van Amsterdam, onder het genot van een hapje, een drankje én natuurlijk jouw eigen muziek.

Verder lezen..

Cocktail Workshop

Geniet van heerlijke cocktails tijdens een ontspannende vaartocht op een van onze boten. Onze professionele shakers geven uitleg over de geschiedenis van de cocktail. Daarnaast leren ze U de technieken voor het creëren van de ultieme cocktail.

Verder lezen..

Trouwen

Zoekt u een trouwlocatie in Amsterdam? Een luxe salonboot als trouwlocatie in Amsterdam is een unieke ervaring die u en uw gasten altijd bij zal blijven. De boten van Rederij Nassau zijn als officiële trouwlocaties aangewezen door de gemeente Amsterdam.

Verder lezen..

Amsterdam Light Festival

Huur onze boten nu met een Silent Disco. Tijdens een Silent Disco boat party vaar je al swingend door de mooie grachten van Amsterdam, onder het genot van een hapje, een drankje én natuurlijk jouw eigen muziek.

Verder lezen..
id="events" style="background-color:#81d1c7">

Evenementen

Zon, water, strand, natuur, vrienden, fijne house tunes en een ongedwongen sfeer.
Cruise and Dance is dat ene andere festival, met die andere beleving.

Meer lezen over evenementen

Next: Cruise and Dance

Cruise and Dance vindt plaats op het water in Amsterdam. In het begin van de middag vaart u met 1 van onze boten in paradevorm naar het festival, waar vervolgens het feest losbarst. Dans vanuit uw eigen boot terwijl u omringd wordt door tientallen andere boten. Huur uw boot op tijd!

Meer lezen

Zij gingen je voor...

Bedankt voor de prachtige rondvaart en goede zorgen tijdens het light festival. Bas gaf een uitstekende rondleiding. Ik...

Posted by Babs de Wit on Thursday, December 10, 2015

Een van onze sloepen of salonboot huren? Vul ons contactformulier in en je ontvangt binnen 4 uur een offerte op maat.