€175,-
per uur
45

Sloep Nassau

Met onze luxe sloep vaar je op een unieke wijze over het water. Sloep Nassau is van alle gemakken voorzien. Er is genoeg ruimte om comfortabel te kunnen zitten, er is een volwaardig toilet aan boord en bij regen is er de mogelijkheid om (deels) overdekt te varen. De sloep is uitermate geschikt voor een bedrijfsborrel, bruiloft, verjaardag of een samenzijn met familie en vrienden. Voor de eerste 2 uur varen rekenen wij €175,- per uur, voor vervolguren €150,-.

€275,-
per uur
50

Salonboot Roos

Onze luxe salonboot uit 1904 kan zowel gesloten als vrijwel geheel open varen. Bij mooi weer zakken de ramen weg en zorgen de twee dakluiken ervoor dat u heerlijk in de zon kunt staan. Salonboot Roos is voorzien van een bar, centrale verwarming, een volwaardig toilet en is zo ingericht dat er met 25 personen gedineerd kan worden. De flexibele inrichting zorgt ervoor dat een borrel tot 50 personen ook tot de mogelijkheden behoort. Voor de eerste 2 uur varen rekenen wij €275,- per uur, voor vervolguren €250,-.
Geniet op de meest bijzondere manier van Amsterdam en huur uw sloep of salonboot bij Rederij Nassau. Onze ervaren schippers laten u de mooiste grachten van Amsterdam zien.

Onze stijlvolle en luxe boten zijn 100% elektrisch en uitstootvrij.

De service van Rederij Nassau

Ervaring

Onze jarenlange ervaring in de rondvaart en evenementenbranche dragen ertoe bij dat wij de perfecte invulling kunnen geven aan uw bedrijfsuitje, bruiloft of borrel.

Duidelijk

Rederij Nassau heeft geen verborgen kosten, wachttarieven of kurkengeld. Wij nemen de tijd om uw tocht op onze boot vorm te geven en maken graag duidelijke afspraken.

Vrijblijvende offerte

Wij beantwoorden uw vraag binnen 4 uur en sturen u graag een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Wij zijn 7 dagen per week van 10:00 tot 22:00 telefonisch bereikbaar.


Betaalbaar

Onze tarieven zijn de scherpste tarieven voor sloepen en salonboten in Amsterdam. Alle prijzen zijn altijd excl. €0,65 vermakelijkhedenretributie per persoon.


Overdekt varen

Met beide boten kan er volledig overdekt gevaren worden. De salonboot heeft voor in de winter een verwarming aan boord.


Toilet

Zowel de sloep als de salonboot zijn beide voorzien van een volwaardig toilet.

Bekijk onze arrangementen

Borrelen

Gezellig borrelen op het water met vrienden of familie? Wij verzorgen een uitgebreide scheepsbar met een ruime keuze aan (non) alcoholische dranken. Heeft u speciale wensen, dan denken wij uiteraard graag mee!

Tijdens de borrel

Rederij Nassau biedt verschillende borrelarrangementen aan voor een heerlijke onbezorgde borrel op het water. Van echte Hollandse bittergarnituren tot tapas. Bekijk hier onze arrangementen.

Diner

Dineren op een van onze boten tijdens een rondvaart op de amsterdamse grachten? Geniet samen met uw gasten van een heerlijk diner, BBQ of buffet. Bekijk hier onze arrangementen.

Next: Koningsdag!

De straten van Amsterdam kleuren oranje tijdens Koningsdag op 27 april. Wilt u met een groep vrienden of collega’s dit evenement vanaf het water meemaken? Huur dan een van onze boten tijdens Koningsdag in Amsterdam.
Naast de geluidsinstallatie heeft u de keuze uit verschillende aanvullende arrangementen. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

Meer lezen

Zij gingen je voor...

Bedankt voor de prachtige rondvaart en goede zorgen tijdens het light festival. Bas gaf een uitstekende rondleiding. Ik...

Posted by Babs de Wit on Thursday, December 10, 2015

Volg ons op...